Μάγδα Πετμεζά

Κέντρο Ξένων Γλωσσών
Το κλειδί της επιτυχίας στις ξένες γλώσσες...

 
 • Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size
E-mail Print

Το πρόγραμμα Σπουδών


Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Πετμεζά λειτουργούν όλες οι τάξεις όλων των επιπέδων Αγγλικών, Γαλλικών και Γερμανικών. Το σχολείο μας στοχεύοντας στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του μαθητή και δίνοντας προτεραιότητα στις ανάγκες του προσφέρει ευέλικτα προγράμματα σπουδών.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι εκτός από τα προτεινόμενα προγράμματα σπουδών του σχολείου μας τα οποία συμπεριλαμβάνουν και εντατικούς κύκλους σπουδών, ο μαθητής ανάλογα με την επίδοση του έχει και άλλες εναλλακτικές για την συντομότερη ολοκλήρωση των σπουδών του.

Κύκλοι Σπουδών – Αγγλικά

Kids

Στο κέντρο ξένων γλωσσών Σφάτου-Πετμεζά τα παιδιά εισάγονται στην ξένη γλώσσα αργά και δημιουργικά με πολύ ενθάρρυνση ώστε να αγαπήσουν την ξένη γλώσσα και από την αρχή να τη χρησιμοποιούν σαν μητρική τους.

Pre-Junior: Εισαγωγή στην αγγλική γλώσσα. Διάρκεια:ένα ακαδημαϊκό έτος.

Super Pre-Junior: Εισαγωγή στην αγγλική γλώσσα. Διάρκεια: επτά εβδομάδες.

Junior: Βασική κατάρτιση στην αγγλική γλώσσα. Διάρκεια:δύο ακαδημαϊκά έτη.

Super Junior: Εντατική βασική κατάρτιση στην αγγλική γλώσσα. Διάρκεια: ένα ακαδημαϊκό έτος.

Teenagers

Η πορεία των μαθητών συνεχίζεται στα εφηβικά τμήματα όπου και ολοκληρώνεται η βασική γραμματική, το λεξιλόγιο και οι επικοινωνιακές δεξιότητες των μαθητών είναι σε ένα πρώτο επίπεδο καλής επικοινωνίας. Οι μαθητές μπορούν να μιλούν και να γράφουν με άνεση για ό,τι αφορά την καθημερινότητά τους.

Senior: Εξέλιξη των γλωσσικών δεξιοτήτων των μαθητών. Διάρκεια: τέσσερα ακαδημαϊκά έτη.

Exams Οι μαθητές μας πιστοποιούν τις γνώσεις τους με την καθοδήγηση και υποστήριξη του κέντρου ξένων γλωσσών Σφάτου-Πετμεζά. Οι κύκλοι σπουδών διαφέρουν ανάλογα με τις εξετάσεις που ταιριάζουν στις ανάγκες κάθε μαθητή. Όλοι οι μαθητές σε αυτό το επίπεδο συμμετέχουν σε ενδοσχολικές εξετάσεις ώστε να αποφασίσουν ποια εξέταση ταιριάζει στο μαθησιακό τους προφίλ και θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες τους για πιστοποίηση.

Κύκλοι Σπουδών – Γερμανικά & Γαλλικά

Στο κέντρο ξένων γλωσσών Σφάτου-Πετμεζά οι μαθητες εισάγονται σε μια δεύτερη ή και Τρίτη ξένη γλώσσα με πολύ ενθάρρυνση και υποστήριξη από το εκπαιδευτικό προσωπικό. Βρισκόμενοι ένα βήμα πριν τις εξελίξεις προσφέρουμε εδώ και χρόνια κατάρτιση στη γερμανική και γαλλική γλώσσα και εξιδικευόμαστε στις μικρές ηλικίες.

Γαλλικά

Cours: Εισαγωγή στη γαλλική γλώσσα για παιδιά. Διάρκεια:ένα ακαδημαϊκό έτος.

Cours I-V: Εξέλιξη της γαλλικής γλώσσας ώστε ο μαθητής να φθάσει σε επίπεδο Β2. Διάρκεια: πέντε ακαδημαϊκά έτη. Με τη σωστή προετοιμασία και καθοδήγηση οι μαθητές φθάνουν χωρίς δυσκολία σε όλα τα εξεταστικά επίπεδα.

Γερμανικά

G: Εισαγωγή στη γερμανική γλώσσα για παιδιά. Διάρκεια: ένα ακαδημαϊκό έτος.

G I-V: Εξέλιξη της γερμανικής γλώσσας ώστε ο μαθητής να φθάσει σε επίπεδο Zertifikat. Διάρκεια: τρία ακαδημαϊκά έτη.

M-I-III: Τελοιοποίηση της γερμανικής γλώσσας ώστε ο μαθητής να φθάσει σε επίπεδο Mittlestufe. Διάρκεια: τρία ακαδημαΪκά έτη. Με τη σωστή προετοιμασία και καθοδήγηση οι μαθητές φθάνουν χωρίς δυσκολία σε όλα τα εξεταστικά επίπεδα.

Κύκλοι Σπουδών – Τμήματα ενηλίκων

Ποιός είπε ότι είναι αργά για ξένες γλώσσες;

Επειδή οι ανάγκες και οι απαιτήσεις του σύγχρονου φοιτητή και επαγγελματία συνεχώς αλλάζουν οφείλουμε να συμπορευόμαστε και εμείς μαζί τους με ευέλικτες αλλά πάντα ποιοτικές υπηρεσίες.

Οργανώνουμε ευέλικτα προγράμματα για όλα τα επίπεδα γλωσσομάθειας αγγλικών, γερμανικών και γαλλικών. Παρέχουμε στους ενήλικες μαθητές μας:

 • εξειδικευμένο & αυστηρά ελεγχόμενο εκπαιδευτικό προσωπικό
 • ολιγομελή ταχύρυθμα τμήματα
 • πιστοποιημένη μεθοδολογία εκπαίδευσης
 • ευχάριστο περιβάλλον με άρτια οπτικοακουστικά μέσα
 • ποικιλία πανομοιότυπων ασκήσεων (mock exams)
 • διαχωρισμό τμημάτων ανάλογα με τις απαιτήσεις και το επίπεδο των γλωσσικών δεξιοτήτων τους.
 • προετοιμασία για αναγνωρισμένα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας
 • συμβουλευτική καθοδήγηση για την κατάλληλη πιστοποίηση (exam orientation services)

 

 

Συνεργασια με


  
Copyright © 2018 - Created by hyphen - engineering education