Μάγδα Πετμεζά

Κέντρο Ξένων Γλωσσών
Το κλειδί της επιτυχίας στις ξένες γλώσσες...

 
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Συναντήσεις και Ενημέρωση Γονέων

E-mail Print

Στο σχολείο μας γνωρίζουμε τον κάθε μαθητή και την οικογένεια του προσωπικά και θεωρούμε απαραίτητη την συνεργασία μας (ΣΧΟΛΕΙΟ – ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ - ΓΟΝΕΙΣ) για την πρόοδο των μαθητών.

Κατανοώντας πόσο σημαντικό είναι να αξιολογούμε όχι μόνο την ακαδημαϊκή απόδοση του μαθητή, αλλά τη γενική του συνεισφορά στο ταξίδι της μάθησης, το σχολείο Πετμεζά χρησιμοποιεί επαναστατικούς και ποικίλους τρόπους αξιολόγησης.

Οι μαθητές συμμετέχουν ενεργά στη διαδικασία της αξιολόγησης συμπληρώνοντας εβδομαδιαίες και μηνιαίες αναφορές προόδου μέσω της εκπαιδευτικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.forparentsonly.gr

Αντίστοιχα οι καθηγητές συμπληρώνουν τη μηνιαία αναφορά προόδου του κάθε μαθητή η οποία βασίζεται στους μαθησιακούς στόχους του κοινού Ευρωπαϊκού πλαισίου αναφοράς (CEFR), η κάθε αναφορά προόδου θα εμφανίζεται στο προσωπικό λογαριασμό του μαθητή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Με αυτό τον τρόπο οι μαθητές αντιλαμβάνονται τη μαθησιακή τους πορεία και αναπτύσουν αυτονομία.

Επιπλέον, το σχολείο έχει 3 επίσημες μέρες παράδοσης των ελέγχων προόδου:

  • Μέσα Δεκεμβρίου- Βαθμολογία Α’ τριμήνου
  • Μέσα Μαρτίου- Βαθμολογία Β’ τριμήνου
  • Αρχές Ιουνίου- Βαθμολογία Γ’ τριμήνου

Για τους γονείς των τμημάτων Α Junior και A Senior διοργανώνονται επιπλέον συναντήσεις στις αρχές του έτους όπου οι γονείς ενημερώνονται τόσο για τη μεθοδολογία μας όσο και για το πώς μπορούν να βοηθήσουν τους μαθητές στο σπίτι.

Οι γονείς είναι ευπρόσδεκτοι και όλες τις ημέρες πέραν των προκαθορισμένων μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την Γραμματεία.

 

Συνεργασια με


  
Copyright © 2019 - Created by hyphen - engineering education