Μάγδα Πετμεζά

Κέντρο Ξένων Γλωσσών
Το κλειδί της επιτυχίας στις ξένες γλώσσες...

 
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Εκδηλώσεις

E-mail Print

Οι σύγχρονες εκπαιδευτικές πρακτικές γίνονται συνεχώς όλο και περισσότερο «παιδοκεντρικές» συμπληρώνοντας, βελτιώνοντας και ενίοτε «ανατρέποντας» συμβατικές και αποδεκτές μέχρι σήμερα τεχνικές και διδακτικές προσεγγίσεις. Υπάρχει μεγάλη ανάγκη για ενημέρωση και επιμόρφωση τόσο των εκπαιδευτικών, οι οποίοι είναι φυσικό να αισθάνονται απροετοίμαστοι να αντιμετωπίσουν σωστά την ποικιλομορφία των προβλημάτων που παρουσιάζονται μέσα στην κανονική τάξη, όσο και των γονιών που νιώθουν ανήμποροι να στηρίξουν και να καθοδηγήσουν τα παιδιά τους.

Για αυτό τον λόγω, τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Πετμεζά διοργανώνουν διάφορες εκπαιδευτικές εκδηλώσεις στις οποίες η συμμετοχή σας θεωρείται ουσιαστική και πολύτιμη.

Στο τέλος κάθε ακαδημαϊκής χρονιάς διεξάγεται το Φεστιβάλ Ξενόγλωσσης Εκπαίδευσης το οποίο διαρκεί δύο ημέρες.

Η πρώτη ημέρα  είναι αφιερωμένη στα επίπεδα Α SeniorProficiency όπου διεξάγονται ενημερωτικές ομιλίες από επαγγελματίες συμβούλους και ψυχολόγους για θέματα που αφορούν την ανατροφή των παιδιών και τα καθημερινά προβλήματα που τους απασχολούν.

Η δεύτερη ημέρα είναι αφιερωμένη στους μικρούς μας μαθητές οι οποίοι έχουν την δυνατότητα να συνομιλήσουνε με τους ενσαρκωμένους ήρωες των βιβλίων τους, να παρουσιάσουν στους γονείς τους τραγούδια ή και μικρά σκετσάκια που προετοίμασαν στην τάξη.

 

Συνεργασια με


  
Copyright © 2018 - Created by hyphen - engineering education